Ostoskorisi

Palautukset ja vaihdot

Me toivomme, että pidätte ostamastanne tuotteesta. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen ostokseesi sixtynorthdesign.com sivulta, sinulla on oikeus palauttaa ostamanne tuotteet meille. Halutessanne palauttaa tilaukset, aloita olemalla yhteydessä meihin sähköpostilla osoitteeseen .

Sixtynorthdesign.com-asiakkaat voivat palauttaa tuotteen seuraavilla ehdoilla:

Tilaus on peruutettu ehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä 60° North Designille neljäntoista päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Jos ostoksestasi on kulunut neljätoista päivää, emme valitettavasti voi vaihtaa tai tarjota sinulle hyvitystä tuotteestasi.

Tuotteen on oltava käyttämätön ja samassa kunnossa kuin sen vastaanotit. Jos olet saanut väärän, vahingoittuneen tai viallisen tuotteen, laita sähköpostin liitteeksi selkeät kuvat tuotteesta ja pakkauksesta. Betoni on materiaalina huokoista, joten pienet ilmakuplat sekä kolot kuuluvat betonin ominaisuuksiin. Lisäksi betonin pinnassa mahdollisesti esiintyvä luonnollinen värivaihtelu kuuluvat siihen, saaden pinnan elämään. Tilauksen peruuttamista ei hyväksytä palautuksena tai vaihtona ilman kuvia tuotteesta ja ajallaan tullutta ilmoitusta. Kuljetusvaurioista on reklamoitava heti tuotteen vastaanottamisen yhteydessä.

Palautettava tuote on pakattava alkuperäiseen tai vastaavaan pakettiin ja se on palautettava heti peruutuksen jälkeen.

Jos palautat tai vaihdat tuotteen, olet vastuussa mahdollisista kuljetusvaurioista sekä olet velvollinen maksamaan toimituskulut tuotteen palauttamisesta.

Kun palautuksesi on vastaanotettu ja tarkistettu, lähetämme sinulle sähköpostilla vahvistuksen tuotteen vastaanottamisesta. Ilmoitamme sinulle myös palautuksesi hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Hyväksyttyämme palatuksesi, palautamme maksamanne summan pois lukien toimituskulut, joita ei palauteta.